Produkcja żywności podlega, nie bez powodu, surowym uregulowaniom, normom i przepisom. Jak sprostać tym wszystkim wyzwaniom? Partnerem, na którego zawsze można liczyć, który posiada wieloletnie doświadczenie w kwestii utrzymania higieny nawet w najbardziej wymagającym środowisku pracy jest bez wątpienia niemiecki koncern – Kärcher. Na nas możesz polegać. Co konkretnie rekomendujemy? Jakie maszyny i jak nimi pracować, by proces produkcji trwał nieprzerwanie i był w pełni bezpieczny? Przekonaj się!
REKLAMA
- Produkcja mięsa. W walce z drobnoustrojami!
W przetwórstwie mięsa kluczowe jest eliminowanie drobnoustrojów. Dlatego technologia czyszczenia, na którą składają się urządzenia i środki czyszczące powinna wspierać ten cel. Usuwać bakterie i wirusy. Czyszczenie w branży przeprowadza się trójstopniowo. Najpierw wstępne czyszczenie kompletnych systemów produkcyjnych polega na użyciu gorącej wody z odtłuszczaczem (środk...
Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów
- sześć numerów magazynu „Służby Utrzymania Ruchu”,
- dodatkowe artykuły niepublikowane w formie papierowej,
- dostęp do czasopisma w wersji online,
- dostęp do wszystkich archiwalnych wydań magazynu oraz dodatków specjalnych...
- ... i wiele więcej!