Na co zwrócić uwagę przy wyborze rozwiązania informatycznego w branży spożywczej?

Artykuły
Branża spożywcza obwarowana jest rygorystycznymi normami sanitarnymi oraz unijnymi, takimi jak HACCP, GMP czy GHP. Ponadto produkcja bezpiecznej żywności wiąże się z koniecznością odtworzenia źródeł jej pochodzenia oraz kontrolą jakości. Rynek oferuje szereg specjalistycznych narzędzi informatycznych, które w sposób zautomatyzowany wspierają kluczowe obszary biznesowe. Na co więc zwrócić uwagę przy wyborze rozwiązania informatycznego w przedsiębiorstwie branży spożywczej?

Odpowiedź na te i inne pytania przedsiębiorcy znajdą w Raporcie Analitycznym BPC, opublikowanym przez firmę konsultingową Business Penetration & Consulting (BPC Group) , który opisuje potrzeby informatyczne przedsiębiorstw branży spożywczej.

REKLAMA

„W 2013 roku przeanalizowaliśmy strukturę informatyczną ponad 300 przedsiębiorstw produkujących żywność - mówi Wojciech Ziaja, Dyrektor ds. Sprzedaży Synergy Poland (BPC Group). Wyłoniliśmy ok 150 firm, które pla...

Pozostałe 90% treści dostępne jest tylko dla Prenumeratorów

Co zyskasz, kupując prenumeratę?
  • sześć numerów magazynu „Służby Utrzymania Ruchu”,
  • dodatkowe artykuły niepublikowane w formie papierowej,
  • dostęp do czasopisma w wersji online,
  • dostęp do wszystkich archiwalnych wydań magazynu oraz dodatków specjalnych...
  • ... i wiele więcej!

Przypisy